Arbetsplatsnära tjänster

Vårt breda tjänsteutbud gör att vi kan erbjuda de bästa lösningarna för just er verksamhet.

Facility management och services med flexibilitet, effektivitet och professionalitet

En trivsam arbetsmiljö är avgörande för att få engagerade och effektiva medarbetare. Bredablick hjälper er att uppnå detta. Vi städar, hanterar post, fixar kaffe, tillhandahåller fräscht vatten och frukt, putsar fönster, hanterar telefonväxel och reception, sköter växter, utför vaktmästartjänster, köper in förbrukningsmaterial och mycket mer.

Bredablicks tjänsteutbud för facility services omfattar det mesta ni kan behöva, oavsett om ni behöver hjälp med ett omfattande helhetsgrepp eller har ett smalare behov av våra tjänster.

Vårt jobb är att se helheten och hjälpa er att identifiera era behov. Vår lyhördhet och förmåga till nytänkande i kombination med våra specialistkompetenser gör att vi alltid kan hitta den bästa lösningen för varje enskild kund.

Vi kan hjälpa er med bland annat:

 • Lokalvård
 • Specialstäd
 • Byggstädning
 • Renrumsstädning
 • Golvvård
 • Kaffehantering
 • Inköp av förbrukningsmaterial
 • Entrémattor
 • Vaktmästare
 • Fönsterputs
 • Växter
 • Fruktkorgar
 • Posthantering
 • Reception
 • Telefonväxel
 • Värdinnetjänst
 • Yttre miljö
 • Vattenhantering

Lokalvård

Oavsett vilken typ av städfirma du söker kan du sluta leta nu. Vi städar gallerior, kontor, operationssalar, byggarbetsplatser, manskapsbodar, trapphus och mycket mer. Dessutom är vi flexibla och anpassar varje uppdrag efter våra kunders behov.

För att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga lokalvård satsar vi på kompetent och erfaren personal, modern utrustning samt effektiva och miljöanpassade metoder.

 • Vi tar med allt städmaterial och all utrustning som behövs.
 • Vi använder bara miljömärkta städmedel.
 • Vår städpersonal har relevant och aktuell utbildning och vi har kollektivavtal.
 • Självklart har vi ansvarsförsäkring.

Kaffemaskin på arbetsplatsen

Att alltid ha tillgång till gott kaffe är en av de viktigaste trivselfaktorerna på en arbetsplats. Med en kaffe- och varmdrycksautomat är kaffet alltid färskbryggt och klart på nolltid. Vi har ett stort utbud av kaffemaskiner, för både hela bönor och bryggkaffe. Dessutom ombesörjer vi service av varmdrycksmaskinerna regelbundet. Det enda ni behöver ordna själva är fikabrödet!

Har din verksamhet behov av en särskild tjänst som inte finns med här på vår hemsida? Fråga oss!

Chansen är stor att vi kan erbjuda den också.

Receptionist

Genom att låta oss drifta er reception säkerställer ni att den alltid är bemannad av kompetent och professionell personal. Vi välkomnar gäster, svarar i telefon, fixar med posthanteringen och utför alla andra receptionisttjänster ni kan tänkas ha behov av.

Receptionisten är den första person som kunder och medarbetare möter, och således en viktig representant för er verksamhet. Därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper hos våra receptionister så att vi hittar rätt matchning för varje kund. Med en receptionist från Bredablick kan ni känna er trygga med att varje besökare får ett trevligt bemötande.

Växter på arbetsplatsen

Växter får människor att må bra och känna sig avslappnade, det ligger i vår natur. Effekten som växtinredning har på människors välmående är väldokumenterad. Inget gör så mycket för trivseln på en arbetsplats som gröna växter. Dessutom är det snyggt! Vi förser er med fräscha kontorsväxter i snygga krukor och vill ni sedan ha hjälp med att ta hand om dem så ordnar vi även det. Vi vattnar, dammar av löv, beskär och ger växterna näring.

Vaktmästartjänster

Få företag har behov av en vaktmästare på heltid. Lösningen brukar vara att receptionisten eller någon på företaget som råkar vara lite händig ska försöka lösa problemet samtidigt som de måste hinna med sina ordinarie arbetsuppgifter. Ibland behöver hantverkare anlitas, och väntetiden kan vara lång.

Bredablicks händiga vaktmästare kan hjälpa till med det mesta. Ni behöver aldrig fundera på vem ni ska kontakta för småreparationer, möbelmontering och andra uppgifter som kräver en handyman eller -woman. Vi förstår vikten av att få snabb hjälp när saker krånglar, därför är vi måna om att alltid vara lättillgängliga och lösa våra kunders problem snarast möjligt.

Golvvård

Golv kräver mer omsorg än bara städning. Golvvård gör inte bara golvet vackrare utan det blir också mer lättstädat. Men kanske allra viktigast är att golvet håller bättre och livslängden förlängs väsentligt. Golvskydd såsom vax, polish och lack slits bort med tiden vilket medför att golven åldras snabbare om de inte underhålls och vårdas. På så sätt är regelbunden golvvård en bra investering eftersom det är betydligt dyrare att renovera eller till slut kanske till och med behöva byta ett golv i förtid.

Metoderna för golvvård utvecklas kontinuerligt. Vi på Bredablick ser till att hela tiden vara uppdaterade om de senaste materialen och metoderna och säkerställer på så sätt att vi alltid kan erbjuda er den bästa behandlingen för just ert golv.

Vattendispenser och kolsyremaskiner

Erbjud era medarbetare fräscht och uppfriskande vatten. Tillräcklig vätsketillförsel under arbetsdagen är avgörande för att för att hålla orken och prestationsförmågan uppe, såväl fysiskt som mentalt. Genom att erbjuda gott vatten uppmuntrar ni medarbetarna att dricka tillräckligt.

Vi erbjuder både vattendispensrar och kolsyremaskiner.

Verksamhetsrelaterad service

Alla verksamheter har unika behov. En mängd olika uppgifter behöver utföras för att den dagliga verksamheten ska fungera optimalt och många av dessa passar inte in under de vanligaste tjänsterubrikerna. En tjänstebeskrivning som passar alla kunder existerar helt enkelt inte! Tillsammans med er identifierar vi era behov och skapar en servicetjänst som omfattar det ni har behov av, t.ex. fylla på papper i skrivare, sköta felanmälningar, säkerställa att det finns kaffe, se till så att konferensanläggningen är i skick m.m. Vissa kunder väljer att kombinera dessa tjänster med vår receptionisttjänst, men de kan också vara helt fristående.

Entrémattor

En snygg och praktisk entré- eller kontorsmatta är ett utmärkt sätt att höja intrycket av er arbetsplats. Vilken typ av matta som passar er bäst beror naturligtvis på er verksamhet. Men oavsett om ni behöver en matta som klarar maximalt med smuts, eller om ni önskar en elegantare variant, så har vi en matta som passar er. Givetvis kan ni även få mattor med ert eget tryck.

Ni hyr er matta av oss. Vi hämtar, byter och tvättar mattorna regelbundet. På så sätt har ni har alltid en fräsch matta, helt utan krångel!

Specialstäd

Vi utför lokalvård på många olika sorters ytor i många slags miljöer och inom många branscher. Olika typer av specialstäd har krav som är specifika för varje uppdrag, och det är av största vikt att kriterierna uppfylls till punkt och pricka. Våra kunder ska kunna lita på att arbetet blir korrekt utfört. Vi ser till att de aktuella medarbetarna har de resurser som krävs och erforderlig kompetens för att utföra arbetet på rätt sätt och med kvalitet. Bland annat städar vi sterila miljöer såsom operationssalar och renrum.

 Vårt jobb är att se helheten och hjälpa er
att identifiera er verksamhets behov. 

Tillsammans med er tar vi fram ett upplägg med
anpassade tjänster och säkerställer att vi hittar
de bästa lösningarna för just er verksamhet. 

Den enda kontakt ni behöver – vi kan fixa det mesta!

Som kund hos Bredablick Facililty Services vet ni alltid vem ni ska kontakta, och ni får snabb respons. Ni behöver inte krångla med kontakter med en mängd olika leverantörer, vi sköter det åt er och allt kan faktureras via en samlingsfaktura för att förenkla er administration. Vi har bra samarbetsavtal med leverantörer av specialtjänster som exempelvis kaffemaskiner och dryckesutomater. Ni behöver inte förhandla om priser eller se till att maskinerna servas, det fixar vi!

Fastighetsrelaterade tjänster

Hör av dig till oss!

Har du någon fråga? Är du i behov av facility services för ditt företag eller vill du veta mer om oss eller våra tjänster? Du är välkommen att kontakta oss antingen via telefon, epost eller genom att använda vårt kontaktformulär nedan.

Telefon: 010-177 59 00. Öppettider: Vardagar 08.00-16.00

E-postadress: bfs@bredablickgruppen.se


Kontaktformulär


Kontakta oss!