Bredablick Academy

Vårt eget kompetensutvecklingsprogram

Våra internutbildningar säkrar kompetensen och ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas

Bredablick Academy är ett skräddarsytt utbildningsprogram som bygger på kompetenslyft i olika steg inom ett stort antal områden. För våra medarbetare innebär det att de har oändliga möjligheter att vidareutbilda sig, utvecklas och avancera i sin yrkesroll. För våra kunder innebär det att de kan lita på att Bredablick alltid tillhandahåller välutbildad personal som har den kompetens som krävs för den aktuella arbetsuppgiften. 

Våra medarbetare är vår bästa tillgång, och nyckeln till vår framgång. Därför är det en självklarhet för oss att alla som arbetar hos oss ska ges de allra bästa förutsättningarna att trivas och utvecklas – såväl på ett yrkesmässigt som på ett personligt plan.

I laget Bredablick är alla nyckelspelare!

På Bredablick Facility Services värnar vi om vår personal. Vi vill vara facilitybranschens bästa arbetsgivare. Vår personalpolicy bygger på att skapa en lagkänsla där alla känner sig delaktiga, uppskattade och har möjlighet att utvecklas. Nya medarbetare ska känna sig varmt välkomna få möjlighet att bidra direkt. Alla ska ha möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll, skaffa sig spetskompetens, och bli bäst på det hen gör. Eller, varför inte, ta nästa steg i karriären.


Vill du bli en av oss?

Vill du vara en del av en stor gemenskap, och samtidigt få möjlighet att utvecklas? Då är vi arbetsgivaren du söker!


Kontakta oss!