Suzana Dimitrijevic, driftchef

Hur ser din resa inom Bredablick Facility Services ut?

– När jag började jobba hos Bredablick var jag väldigt ung och hade bara gymnasieutbildning. Men Bredablick har givit mig möjlighet att vidareutbildas internt, så jag har aldrig känt något behov av att söka mig vidare för att kunna utvecklas. Förutom de utbildningar jag har fått som är relaterade till lokalvård och specialstäd så har jag också fått gå utbildningar inom exempelvis Kommunikation och Ledarskap. Nu har jag jobbat här i 20 år och har avancerat till driftschef. Jag trivs verkligen jättebra!

Vad gör man som lokalvårdare/driftchef/säljare rent konkret och praktiskt?

– Min roll är att se till att allt flyter på varje arbetsställe jag ansvarar för. Jag sköter all administration och även fakturering. Jag hanterar även vissa personalfrågor som dyker upp. En av mina viktigaste uppgifter är att se till att kunderna blir riktigt, riktigt nöjda – men en minst lika viktig del är att jag ser till att medarbetarna har det bra och trivs på jobbet. Det blir mycket personlig kontakt med både kunder och medarbetare.

Vad behöver man kunna för att vara lokalvårdare/driftchef/säljare

– Det finns en del att tänka på. Först så måste man givetvis ha bra koll på arbetet som utförs för att veta hur det praktiska fungerar. Det är en stor fördel att jag själv har arbetat som lokalvårdare. Jag har stor kunskap om både metoder och material, och jag vet hur det är att jobba med lokalvård och vilka utmaningar man kan stöta på som lokalvårdare. Därför vet jag också hur viktigt det är att alltid försöka underlätta för medarbetarna. Man måste också vara lyhörd och tålmodig och kunna ta hand om sina medarbetare och kunder på ett bra sätt. Man måste ha en jordnära relation med båda parter, då funkar det bäst.

Vad motiverar dig mest i ditt arbete?

– Bredablick Facility Services har som mål att all personal ska känna sig delaktiga och värdefulla, och jag måste säga att de verkligen lyckas med det! Att jag känner mig så delaktig inom företaget och att jag har chans att utvecklas gör mig motiverad. Mina kollegor och chefer bidrar till en god stämning på jobbet, och det gör också att jag känner mig motiverad till att alltid göra mitt bästa. Det finns en stor tillit mellan alla oss i ”Laget Bredablick”.

Vad är den största utmaningen i ditt arbete?

– Min favoritutmaning är när ett nytt arbetsställe ska startas upp. Då gäller det att verkligen vara på tårna och trimma in allt så att uppstarten blir smidig. Förutom att hålla koll på allt det praktiska handlar det också om att bygga upp en bra relation till den nya kunden och se till att alla parter blir nöjda.

Hur är det att vara en del av Bredablick?

– Det är kul då vi alla inom företaget har en jordnära kontakt med varandra.

Vad tycker du är det bästa med att arbeta på Bredablick?

– Trevliga kollegor och chefer är nummer 1. Man har mycket eget ansvar och man är delaktig i mycket inom företaget.

Vilka egenskaper tycker du är viktigast att ha för att man ska passa in och trivas på Bredablick?

– Var en lagspelare! Var öppen och prestigelös och bjud gärna på dig själv.

Tommy, postvaktmästare på Bredablick, med en låda post.

Personalporträtt
Tommy Nilsson

”Jag gillar att ha kontakt direkt med kunder och att leva upp till dom förväntningar som ställs på mig och på Bredablick.”

Våra tjänster

Avin - lokalvårdare på kontoret

Arbetsplatsnära tjänster

Med vårt breda utbud av tjänster är vi den enda leverantör av facility services ni behöver. Förutom lokalvård och andra servicetjänster kan vi ordna med vatten- och kaffemaskiner, entrémattor, fruktkorgar mm. Dessutom har vi specialistkompetens inom ett flertal städområden, bland annat renrumsstäd. Vi kan även drifta hela er reception och organisera era konferenser. 

En fastighetsskötare vid sin bil

Fastighetsnära tjänster

Vi ser om ert hus! Vare sig ni har behov av enklare vaktmästartjänster, fastighetsskötsel eller specialistkunskap inom fastighetsdrift eller trädgårdsskötsel är vi en leverantör för er! Vi kan dessutom erbjuda fullständiga förvaltningstjänster och byggkonsulttjänster såsom systematiskt brandskyddsarbete, radonkontroll, besiktningar, underhållsplanering och projektledning.  

Hör av dig till oss!

Har du någon fråga? Är du i behov av facility services för ditt företag eller vill du veta mer om oss eller våra tjänster? Du är välkommen att kontakta oss antingen via telefon, epost eller genom att använda vårt kontaktformulär nedan.

Telefon: 010-177 59 00. Öppettider: Vardagar 08.00-16.00

E-postadress: bfs@bredablickgruppen.se


Kontaktformulär


Kontakta oss!