Tommy, postvaktmästare på Bredablick, med en låda post.

Tommy Nilsson, postvaktmästare

Hur ser din resa inom Bredablick Facility Services ut?

– Min resa inom Bredablick är lång, 18 år för att vara exakt. Jag började arbeta hos Bredablick 2005, med trädgård och fastighetsskötsel. Jag stannade på den avdelningen ända tills 2018 då jag började på Facility Services. Resan har varit både lärorik och utvecklande!

Vad jobbar du med, och var?

– Nu är jag fast stationerad på Kemira Kemi i Helsingborg som postvaktmästare. Mina arbetsdagar är varierande med många olika arbetsuppgifter. Till exempel hämta och dela ut post, skicka paket och brev, ansvara för kontorsmaterial till kunden, hjälpa till med möbelhantering, byta lampor och utföra andra sysslor inom vaktmästeri. Jag är lite av en ”handyman” kan man säga.

Vad motiverar dig mest i ditt arbete?

– Det som motiverar mig allra mest är dom utmaningar och framför allt det ansvar som medföljer i mitt arbete. Jag gillar att ha kontakt direkt med kunder och att leva upp till dom förväntningar som ställs på mig och på Bredablick. När man gör ett bra jobb så att kunden blir nöjd känns det väldigt tillfredsställande.

Vad är den största utmaningen i ditt arbete?

– Min favoritutmaning är när ett nytt arbetsställe ska startas upp. Då gäller det att verkligen vara på tårna och trimma in allt så att uppstarten blir smidig. Förutom att hålla koll på allt det praktiska handlar det också om att bygga upp en bra relation till den nya kunden och se till att alla parter blir nöjda.

Vad tycker du är det bästa med att arbeta på Bredablick?

– Det är utvecklande och lärorikt. Att få ta ansvar och att ha nära kontakt med både chefer och kunder är viktiga bitar för mig för att jag ska trivas med mitt arbete.

Vilka egenskaper tycker du är viktigast att ha för att man ska passa in och trivas på Bredablick?

– Den allra viktigaste egenskapen är att vara ”Serviceminded” och tycka att det är roligt att göra kunden nöjd. Eftersom man ofta har nära kontakt med kunden är det också viktigt att vara glad och positiv, det gör dessutom att man får ett trevlig bemötande tillbaka.

Personalporträtt
Suzanna Dimitrijevic

”Min roll är att se till att allt flyter på varje arbetsställe jag ansvarar för.”

Våra tjänster

Avin - lokalvårdare på kontoret

Arbetsplatsnära tjänster

Med vårt breda utbud av tjänster är vi den enda leverantör av facility services ni behöver. Förutom lokalvård och andra servicetjänster kan vi ordna med vatten- och kaffemaskiner, entrémattor, fruktkorgar mm. Dessutom har vi specialistkompetens inom ett flertal städområden, bland annat renrumsstäd. Vi kan även drifta hela er reception och organisera era konferenser. 

En fastighetsskötare vid sin bil

Fastighetsnära tjänster

Vi ser om ert hus! Vare sig ni har behov av enklare vaktmästartjänster, fastighetsskötsel eller specialistkunskap inom fastighetsdrift eller trädgårdsskötsel är vi en leverantör för er! Vi kan dessutom erbjuda fullständiga förvaltningstjänster och byggkonsulttjänster såsom systematiskt brandskyddsarbete, radonkontroll, besiktningar, underhållsplanering och projektledning.  

Hör av dig till oss!

Har du någon fråga? Är du i behov av facility services för ditt företag eller vill du veta mer om oss eller våra tjänster? Du är välkommen att kontakta oss antingen via telefon, epost eller genom att använda vårt kontaktformulär nedan.

Telefon: 010-177 59 00. Öppettider: Vardagar 08.00-16.00

E-postadress: bfs@bredablickgruppen.se


Kontaktformulär


Kontakta oss!